flor-schoonheidsverzorging

Over Flor

Ik ben Flor Viveros, afkomstig uit Colombia. Ik ben circa 25 jaar geleden naar Nederland gekomen omdat ik een Nederlandse man had ontmoet… Ik kwam in de kou van december en zag voor het eerst in mijn leven sneeuw. Ik wilde zo snel mogelijk mijn draai vinden in Nederland, en ben gelijk met taallessen begonnen. Ik zocht werk en in Colombia had ik in een laboratorium gewerkt. Maar het arbeidsbureau adviseerde schoonheidsverzorging. Daar kwam ook chemie, biologie en fysiologie bij kijken, en dat sprak me erg aan. Ik ben de Stivas opleiding in Arnhem gaan volgen. Ik had heel goede docenten en heb met goede cijfers mijn opleiding afgerond, alweer 20 jaar geleden.
IMG_4834
In 1996 heb ik de salon geopend, en zorg dat mijn klanten goed verzorgd worden en zich verwend voelen. Dat ze met een lekker gevoel van schoonheid de deur uitgaan. Ik geef verschillende behandelingen en ook veel verschillende massages: de traditionele gezichtsmassage, maar ook drukpunt massage en lynfedrainage. Behalve de blanke huid ben ik gespecialiseerd in de donkere huid.

Larissa

Sinds januari 2016 is Larissa de Graaf werkzaam bij Flor. Zij heeft de all-round schoonheid/wellness/manager-opleiding op het Deltion college in Zwolle gevolgd. Zij is blij met die keuze want ze houdt er van mensen te verzorgen en ze blij te maken met de resultaten van de schoonheidsbehandelingen. Ze is gespecialiseerd in Shiatsu massage en acné behandelingen.

 

Delen Share on FacebookEmail this to someone

Nieuws en Acties

Lid Anbos     salon anbos
Stivas gediplomeerd     salon stivas

Facebook
Facebook